lunes, 3 de marzo de 2014

WINS


Us vull presentar,

El I Clinic WINS (Waterpolo INtensiu Stage) És un Clínic de 4 dies on tots aquells jugadors i jugadores  inscrits podràn realitzar entrenaments intensius, activitats dirigides, xerrades tècniques relacionades amb el waterpolo i així eixamplar tots els seus coneixements dins aquest esport.

Tutelats per entrenadors titulats amb experiència i contrastats a nivell nacional i amb la col·laboració de jugadors, árbitres i figures del waterpolo d’alt nivell... 

Es treballaràn aspectes tècnics, tàctics, els valors i la motivació tant a nivell individual com d’equip. Demostració de caràcter informal i pedagògic, on els ponents compartiran experiències, especialitats, estils i tècniques particulars.

Girona com a província sempre ha tingut molta tradició en el waterpolo català i degut a diversos factors el waterpolo en aquest moments ha perdut potencial, hi ha vist disminuït el nombre de practicants així com també el nivell dels equips.

El I Clínic WINS vol  col·laborar per intentar tornar a impulsar de nou aquest esport a la província i que torni a tenir un pes important dins el waterpolo català.

El lloc on es cel·lebrarà el I clinic provincia de Girona será en les instal·lacions del C.W.Anglès on ajuntament i club s’han postulat com a col·laboradors de l’esdeveniment, i es cel·labrarà els dies 24, 25, 26 i 27 de juliol.

Trobareu més informació al nostre compte Twitter: 
@CLINIC_WINS

I a la nostra pàgina de Facebook:
Clinic_WINS Waterpolo Intensiu Stage

Mail contacte: winsclinic@hotmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario